Verkeer

Heel wat verkeershinder vanaf 17 juni

today12 juni 2024

Achtergrond

Tussen 17 en 28 juni zijn er werken gepland in Blekte in Oordegem ter hoogte van huisnummer 6 (dichtbij de kruising met Klinkaard). Deze werken duren in totaal 4 dagen maar de exacte planning is nog niet gekend. Er is geen doorgang voor gemotoriseerd vervoer.  Omleiding is voorzien via Klinkaard – Oordegemkouter – Molenhoek – Kapellenhoek – Oud-Smetlede – Blekte.

Tussen 17 juni en 1 juli zijn er rioolwerken gepland in Bredestraat in Wanzele, het gedeelte gelegen tussen Billegemstraat en Bredestraat, ter hoogte van huisnummer 88. Deze werken duren in totaal 3 dagen maar de exacte planning is nog niet gekend. Omleiding is voorzien via Tussenbeekstraat – Billegemstraat.

En tot slot, tussen 17 en 24 juni zijn er rioleringswerken gepland in de Spoorstraat, het gedeelte gelegen tussen de Nerumstraat en de Steenstraat, ter hoogte van huisnummer 6. Ook deze werken duren in totaal 3 dagen maar de exacte planning is nog niet gekend. Omleiding is voorzien via Nerumstraat – Eikelstraat – Bosstraat – Steenstraat.

Geschreven door Ralph Iliano


0%