Sport

Taisho Lede scoort op Oost-Vlaams kampioenschap in Lede

today1 februari 2024

Achtergrond

Karateclub Taisho Lede organiseerde op zondag 28 januari het Oost-Vlaamse kampioenschap karate in de sporthal Ommegang in Lede. De club zond meer dan 20 jonge kampers de vloer op voor een mooie thuismatch.

Met zilver voor Golijanin Jovana bij kata pupillen, brons voor Maya De Wilde en Arvid Popppe bij kata miniemen, goud bij ploegkata miniemen, zilver voor Mathis De Monte bij kata kadetten, 4de plaats kata kadetten voor Maaren Stockx, goud voor Stef Roobroeck en Leilah Poppe bij kata scholieren, een mooie 4de plek terug voor Leilah Poppe bij kumete scholieren, zilver voor Aaron Troch en een 4de plek voor Karel De Ridder bij kata junioren heren mocht er dik gevierd worden bij Taisho Lede.

Oprichter en hoofdtrainer Jean-Pierre Meert: “De club is zeer tevreden met deze mooie resultaten. Belangrijker dan de vele mooie podiumplaatsen is vooral de inzet die ik heb gezien tijdens de kampen. Niet iedereen kan een podium halen, maar de individuele inzet en evolutie stemt me meer dan hoopvol voor de rest van het seizoen. Naast de kampers wil ik graag al onze medewerkers bedanken voor de perfect organisatie van de dag.”

Naast de 20 kampers leverde Taisho Lede ook 2 officiƫle scheidsrechters af: Jean-Pierre Meert en Johan Van Hecke.

Op het einde van de dag kwamen een trotse burgemeester Geertrui Van de Velde en schepen van sport Franky Van Gyseghem de sporters van Lede nog aanmoedigen en feliciteren met hun mooie prestaties.

Geschreven door Ralph Iliano


0%