LEEt Night

De Landelijke Gilde Lede organiseert een verlichte tractoren tocht. Klinkt gezellig! Ralph en Karel belden hem op.
Binnenkort organiseert VZW TiniTiaTief een licht erotische quiz. Benieuwd wat dat precies inhoudt? Herbeluister dit fragment uit LEEt Night!
Vorige dinsdag hadden Ralph en Karel een priester te gast voor 1 november: Herbert. Met hem hadden ze het onder andere over een Nederlands fenomeen: miswijn-ijsjes...
Het ontstaan van Halloween? Dat legt Herbert perfect uit bij LEEt Night.
We spelen een quizke bij LEEt Night, en onze kandidaat is Stijn Wille van Open Lede. Wint hij de fles wijn of niet? Je hoort het hier!
We bellen elke week een collega en laten hem of haar zijn of haar programma voorstellen. Deze week: Gunther De Ruiter.
We hadden vorige dinsdag Marc Boterberg van Lede Vlaams & Zinvol te gast bij LEEt Night. Hij is bijzonder opgetogen met de fles wijn die hij kon winnen.
Is er een verschil tussen Lede en Oordegem? Danny Moens van CD&V Lede, te gast bij LEEt Night, vertelt.
Bel eens een collega in LEEt Night: Jol Props stelt haar programma De Platencarrousel voor. Een samenwerking tussen Radio Lede en WZC Residentie Het Prieelshof.
Collega Arnout stelde deze week bij LEEt Night zijn radioprogramma Studio Stella voor, dat opgenomen wordt in een radiocaravan op de speelplaats van het SMC Lede.
De mannen van LEEt Night kregen een exclusief interview vast met de verdwenen geldautomaat in Oordegem. Een beklijvende getuigenis van een apparaat in nood.
Het verkeerslicht aan de Chinees en Boston Pizza Lede geeft 's ochtends exact 7 seconden groen. Er kunnen 3 auto's door voor het weer rood wordt. En daarover komt er binnenkort een film uit. De mannen van LEEt Night konden de hand leggen op de exclusieve trailer...

 

X