Goeiemorgen Lede

Op 3 december gaat de kerstmarkt van WZC Residentie Het Prieelshof door. Dat belooft een gezellige boel te worden! We hadden directeur Els Suys aan de lijn.
ZVC Lazio Lede organiseert opnieuw Café Diabolo: het WK op groot scherm in De Volkskring! We belden met Alexander.
Nog tot 16u kan je in de Bibliotheek Lede snuisteren in meer dan 8.000 boeken. Ze zijn te koop aan 50 cent per boek. Er gaat ook een verwendag door met gratis koffie en pannenkoeken.
Katrien van de Gezinsbond Lede over hun puzzelkampioenschap dat binnenkort doorgaat. Ben je sterk in puzzelen? Dan is dit jouw ding!
Joris Blondeel aan de lijn. Hij vertelt als mede-organisator over INDIETRONIC FEST 6 live electronic music fest. Dit gaat door op zaterdag 19 november in De Volkskring.
Ralph belde bij Goeiemorgen Lede met Johan De Ryck van de De 11 november vriendenkring Wanzele over de herdenking op 11 november in Wanzele en het banket enkele dagen later.
Regisseur Wouter Vermeiren aan de lijn. Hij spreekt over de nieuwe productie van theatergezelschap ViD-Lede, en dat belooft de moeite te worden!
We belden met Frederik van het Rode Kruis - Lede over hun eetfestijn dat binnenkort doorgaat. Dat is voor hen heel belangrijk zodat ze ons kunnen blijven ondersteunen op bijvoorbeeld evenementen.
Theater Rosie heeft een nieuwe productie die je eind deze week kan gaan bekijken. Wij belden met de regisseur.
De bar is er zeker niet alleen voor ruige mannen, dat is een misvatting. Luister even mee!
Schepen Robert De Mulder over de herinneringsbus op de begraafplaatsen van de Gemeente Lede.
Expert volksgezondheid Bart Guns over vaccinatiecentrum Denderdal dat open blijft tot 10 november.
Ralph belde met ethisch hacker Inti De Ceukelaire over zijn lezing in De Volkskring van morgenavond.
Burgemeester Geertrui Van de Velde (CD&V Lede) aan de lijn. Ze geeft toelichting bij de energiemaatregelen van de Gemeente Lede: het doven van de straatverlichting en de temperatuur van de gemeentelijke gebouwen gaat naar 19 graden.
Dirigent Paul De Smet bij Goeiemorgen Lede over de open repetitie van Koninklijke Harmonie Ste-Cecilia Lede.

 

X