Deze lezing over diabetes gaat door in het Veerleheem in Smetlede. Luister voor alle details.

Een speciale actie bij Frituur Retro in Impe. Gooi de dartspijl in de roos en je bestelling is gratis!

Liesbeth aan de lijn. Zij spreekt over een benefiet ten voordele van het Project Lege Brooddozen. Er zijn nog teveel lege brooddozen in onze scholen, elke middag opnieuw. De moeite om even tijd te maken om dit interview te beluisteren.

Een bingo-avond is voor oude mensen? Niets van! De Ouder en Vriendenkring van BS De Kleine Prins maakt er een plezierige avond van! Luister even mee naar dit interview.

Daisy van De Coöperatie, meer dan een partij doet een oproep. Ze zijn op zoek naar gastgezinnen die Oekraiënse vluchtelingen hebben opgevangen. Deze zijn namelijk uitgenodigd op een bedankingsreceptie in Het Kieken en den Olifant in Wanzele.

Burgemeester Geertrui Van de Velde (CD&V Lede) over het inspraakplatform van de Gemeente Lede. Op regelmatige basis kan je als burger jouw mening geven.

Annelies van de jeugddienst van Gemeente Lede aan de lijn! Zij vertelt over het Knutselatelier dat op woendagnamiddag doorgaat in Wanzele. Een echte aanrader voor creatievelingen!

Ann van Euro-Children legt uit hoe ze deze zomer Oekraïense kinderen die momenteel in een opvangtehuis verblijven een fijne vakantie wil bezorgen. Ze doet een warme oproep.

Chris Moran en Diëgo Trivier doen een tour en brengen een ode aan Will Tura

Roland Lemmens van Davidsfonds Lede vertelt over hun nieuwjaarsreceptie én Leedieke kwis die daaraan gekoppeld is. Iedereen welkom!

Onze collega Robbie vertelde in Goeiemorgen Lede over het nieuwe programma Forever Young dat hij samen met vader Johnny maakt op Radio Lede.

Burgemeester Geertrui Van de Velde van de Gemeente Lede vertelde bij Ralph in Goeiemorgen Lede over de sloop van Villa Letha en de toekomstplannen.

Ralph belde zondagochtend met Sonja van muziekhandel en muziekschool Allegro in Lede. Zij bestaan 25 jaar!

Jan Vandemaele van de sportdienst aan de lijn. Hij vertelt over de Blijf Fit Week 2023. En voor deze editie trekken de deelnemers naar Rhodos! Meer info? Beluister het interview.

TIna Van Laere van Gemeente Lede over Wereldlichtjesdag in het park achter Huize Moens. Deze activiteit gaat door op zondag 11 december.

Op 3 december gaat de kerstmarkt van WZC Residentie Het Prieelshof door. Dat belooft een gezellige boel te worden! We hadden directeur Els Suys aan de lijn.

ZVC Lazio Lede organiseert opnieuw Café Diabolo: het WK op groot scherm in De Volkskring! We belden met Alexander.

Nog tot 16u kan je in de Bibliotheek Lede snuisteren in meer dan 8.000 boeken. Ze zijn te koop aan 50 cent per boek. Er gaat ook een verwendag door met gratis koffie en pannenkoeken.

Katrien van de Gezinsbond Lede over hun puzzelkampioenschap dat binnenkort doorgaat. Ben je sterk in puzzelen? Dan is dit jouw ding!

Joris Blondeel aan de lijn. Hij vertelt als mede-organisator over INDIETRONIC FEST 6 live electronic music fest. Dit gaat door op zaterdag 19 november in De Volkskring.

Ralph belde bij Goeiemorgen Lede met Johan De Ryck van de De 11 november vriendenkring Wanzele over de herdenking op 11 november in Wanzele en het banket enkele dagen later.

Regisseur Wouter Vermeiren aan de lijn. Hij spreekt over de nieuwe productie van theatergezelschap ViD-Lede, en dat belooft de moeite te worden!

We belden met Frederik van het Rode Kruis – Lede over hun eetfestijn dat binnenkort doorgaat. Dat is voor hen heel belangrijk zodat ze ons kunnen blijven ondersteunen op bijvoorbeeld evenementen.

 

Theater Rosie heeft een nieuwe productie die je eind deze week kan gaan bekijken. Wij belden met de regisseur.

De bar is er zeker niet alleen voor ruige mannen, dat is een misvatting. Luister even mee!

Schepen Robert De Mulder over de herinneringsbus op de begraafplaatsen van de Gemeente Lede.

Expert volksgezondheid Bart Guns over vaccinatiecentrum Denderdal dat open blijft tot 10 november.

Ralph belde met ethisch hacker Inti De Ceukelaire over zijn lezing in De Volkskring van morgenavond.

Burgemeester Geertrui Van de Velde (CD&V Lede) aan de lijn. Ze geeft toelichting bij de energiemaatregelen van de Gemeente Lede: het doven van de straatverlichting en de temperatuur van de gemeentelijke gebouwen gaat naar 19 graden.

Dirigent Paul De Smet bij Goeiemorgen Lede over de open repetitie van Koninklijke Harmonie Ste-Cecilia Lede.

Fragmenten

Kies het programma waarvan je fragmenten wil beluisteren

Luister Live

X