Cultuur

Streekbierfestival van TTT Hovaardig Boerke in juni

today30 april 2024

Achtergrond

Het is nog even wachten, maar in het weekend van 22 en 23 juni 2024 wordt het Evenementenplein vóór het Markizaat in Lede ingepalmd door ’T Markiz@sTreekbierfesTival 2.0. met heerlijk lekkers van bij ons: bieren, proevertjes en artiesten.

De bier- en smulstandjes komen in een U-vorm vóór het Markizaatgebouw. Centraal komt een vintage caféterras. Toegang is gratis. Start zaterdag en zondag, telkens om 14 uur.

Op vandaag hebben 12 regionale brouwerijen toegezegd met een 30-tal bieren van verschillende biertypes. Daarnaast zijn er ook een aantal lokale foodtrucks en uiteraard zijn er een aantal swingende optredens. Lokaal muzikaal talent stapt op het podium om het plaatje volledig te maken. Met deze combinatie van muziek, bier en een lekkere hap is dit festival de ideale manier om de zomer van Lede te starten!

Regionale brouwerijen die hun gerstenat ook meer bekend willen maken bij het publiek kunnen nog steeds contact opnemen met ’T GenooTschap ’T hovaardig boerke via info@hovaardigboerke.be

Geschreven door Ralph Iliano


0%