Café Lee

Presentatoren Ralph Iliano & Karel Siau

Café Lee gaat op zondag de digitale ether in tussen 11u en 12u. Het is een actuaprogramma met duiding, interviews en Leeds nieuws in een losse sfeer.

Het programma wordt gepresenteerd door Ralph Iliano & Karel Siau, bijgestaan door een stamgast: Arnout Willockx, Stijn Van der Heyden, Viktor De Smet of Vincent Iliano.

Luisteraars kunnen een bericht achterlaten op de voicemail van Café Lee (053 59 99 77). Deze berichten, ideaal voor het aankondigen van een activiteit van een vereniging bijvoorbeeld, worden dan tijdens het programma uitgezonden.

Elke week spelen we ook een wedstrijd: de keuken van Radio Lede. Als je aan de hand van het recept kan raden wat Ralph & Karel klaarmaken, kan je dat doorsturen (samen met je gsmnummer of e-mailadres) via mail op wedstrijd@radiolede.be, via Messenger, via de chatknop onderaan rechts op deze website of via een berichtje in onze app. Ook als je uitgesteld luistert kan je nog deelnemen, op donderdagavond wordt er willekeurig een winnaar getrokken uit de juiste antwoorden. Succes!