Vanaf 6 januari 2024 rolt De Lijn het nieuwe flexvervoer uit. Dat zal op heel wat plaatsen de gekende belbusjes vervangen. Ontdek of je (een deel van) je traject kan afleggen met de flexbus. Raadpleeg de Hoppinreisplanner via de Hoppinapp, website of -centrale en boek eventueel jouw eerste rit. Reserveer je rit via de app of website. Of bel naar de Hoppincentrale op het nummer 0800 12 2 12. Deze is bereikbaar van maandag tot vrijdag van 6 uur tot 19 uur en tijdens het weekend en op feestdagen van 7u30 tot 15 uur. Dit kan vanaf 30 dagen tot 30 minuten op voorhand.

Op de flexbus gelden de vervoersbewijzen en tarieven van De Lijn. Zo reis je makkelijk door je abonnement te registreren in de Hoppinapp of via de Hoppincentrale wanneer je je eerste rit reserveert. Ook kan je digitale tickets gebruiken die je aankoopt via de De Lijn- of Hoppinapp.