Voor de carnavalsstoet van Lede is het gemeentelijk feestcomité op zoek naar een jury. Bepaal jij graag mee welke carnavalsgroepen een prijs in de wacht slepen? Grijp dan je kans en stel je kandidaat!

Je moet minimum 18 jaar zijn en mag geen politiek mandaat hebben. Verder ben je geen lid of heb je geen familie/partner bij een Leedse carnavalsvereniging of het feestcomité. Je hebt voeling met carnaval en interesse voor de stoet, muziek en dans en je kan aanwezig zijn op de voorbereidende vergadering. De bedoeling is dat je een neutrale beoordeling kan geven en deze ook schriftelijk kan motiveren.

Je kan je kandidatuur indienen tot en met 31 december via het digitale inschrijvingsformulier op www.lede.be/carnaval. Uit de goedgekeurde kandidaten loot het feestcomité de effectieve jury voor 2024.