Er komt nog wat verkeershinder aan. Op woensdag 29 november zal Impedorp, het gedeelte aan de Vrije Basisschool ’t Wimpelke, afgesloten worden voor het uitvoeren van betonwerken. Om de hinder zo beperkt mogelijk te houden zal de straat enkel afgesloten worden tussen 13u en 17u. Er is beperkte doorgang voor voetgangers maar geen doorgang voor fietsers en gemotoriseerd verkeer. Plaatselijk verkeer is wel mogelijk tot aan de grens van de werken.

En op 2 en 3 december wordt de Nieuwstraat (het gedeelte tussen de Katstraat en de Bellaertstraat) tijdelijk afgesloten. Om de hinder zo beperkt mogelijk te houden zal dit alleen overdag zijn. Overdag is er beperkte doorgang voor voetgangers en fietsers en geen doorgang voor gemotoriseerd verkeer. Na de werken, ongeveer na 18u zal de signalisatie aan de kant gezet worden zodat de straat vrij is.