Al lijkt het nog ver weg, Carnaval 2024 komt er stilaan aan. En daar hoort uiteraard een Prins en een Miss Bette bij! Interesse? Dan kan je meedingen naar een van die twee titels. Je hoort schepen van feestelijkheden Elsy De Geyter.

AUDIOFRAGMENT (luisteren kan hierboven)

Je moet wel aan een aantal voorwaarden voldoen om je verkiesbaar te mogen stellen.

AUDIOFRAGMENT (luisteren kan hierboven)

Je kan digitaal inschrijven door het inschrijvingsformulier Prins of inschrijvingsformulier Miss Bette in te vullen op de website van de gemeente via www.lede.be. Dat moet ten laatste op 1 november. Je kandidatuur is pas geldig na het ontvangen van een bevestigingsmail door de dienst Evenementen & Lokalenbeheer.

Een goede prins is een plezante prins, zegt schepen De Geyter.

AUDIOFRAGMENT (luisteren kan hierboven)

De kandidaten worden bekend gemaakt bij de opening van het carnavalsjaar op vrijdag 11 november om 11u11 in Huize Moens. Beide verkiezingen gaan door op zaterdag 13 januari 2024 in GC De Volkskring.