Op 15 augustus is iedereen welkom voor een uitgebreid gamma van fiets- en wandelafstanden tijdens de Ronne Van Lee aan sportcomplex De Ommegang in Lede. Schrijf je in voor een wandeltocht van 7 of 15 km of een fietstocht van 15 of 30 km. Starten kan tussen 13u en 16u. De route, bevoorrading en animatie worden je bezorgd! De Ronne van Lee gaat door tussen 13u en 18u.

Er is ook aan de kinderen gedacht. Schrijf je kindje in voor de workshop ‘Kijk, ik fiets!’ in de voormiddag. Elk kindje tussen 2 en 6 jaar dat met een loopfietsje en/of steunwieltjes kan rijden, mag deelnemen onder begeleiding van een ouder. Een ervaren lesgever helpt jou om je kleuter zelfstandig te leren fietsen. Breng zeker een fietsje zonder steunwieltjes mee! Wie deelneemt aan de workshop, fietst in de namiddag gratis mee!