Ben je op zoek naar een leuke activiteit tijdens de vakantie? Schrijf je dan in voor het zomersportkamp! Enthousiaste monitoren staan klaar met een leuke mix van verschillende sporten.
Kleuters hoeven zich ook niet te vervelen tijdens de zomervakantie. In kleine groepjes kunnen ze genieten van een brede waaier aan sport en spel. Inschrijven kan vanaf maandag 5 juni.

Lager onderwijs

Kinderen uit het lager onderwijs zijn welkom van maandag 21 tot en met vrijdag 25 augustus. We sporten van 9 uur tot 16 uur, vanaf 8.15 uur en tot 17 uur is er toezicht. Kinderen die ’s middags blijven eten, brengen een lunchpakket en zakgeld voor een drankje (minimum 3 euro) mee. Geef ook een drankje en een koek of fruit mee voor tijdens de pauze.

Kleuteronderwijs

Kinderen uit het kleuteronderwijs zijn welkom van maandag 28 tot en met donderdag 31 augustus. We sporten van 9 uur tot 12 uur, vanaf 8.15 uur en tot 12.15 uur is er toezicht. Geef een drankje en een koek of fruit mee voor tijdens de pauze.

Inschrijven

Inschrijven doe je via e-mail (met inschrijvingsstrookje als bijlage) naar sport@lede.be of in de sporthal. Dat kan van 5 juni tot en met 11 augustus (voor het lager onderwijs) en 18 augustus (voor het kleuteronderwijs). Het inschrijvingsstrookje vind je op www.lede.be.

Betalen kan via overschrijving op BE10 0910 0954 2304 met vermelding van de activiteit en de naam van de deelnemer. Je kan ook contant of met Bancontact betalen in de sporthal. In sommige gevallen betaalt je mutualiteit een deel van je inschrijvingsgeld terug.