Het weekend van 3 en 4 juni strijkt Camping Cultuur neer te Papegem. Met dank aan de medewerking van de verenigingen en vrijwilligers wordt er een fantastisch programma aangeboden gedurende de hele dag, van 10u ’s ochtends tot 19u ’s avonds.

De eetstanden worden verzorgd door Chiro Papegem in samenwerking met Femma Papegem. Je kunt ’s ochtends al genieten van een heerlijk ontbijt. Doorheen de dag voorzien zij ook aperitief, croques en ijsjes. Daarnaast zorgt de Gezinsbond Impe-Papegem voor smakelijke hotdogs en chips.

De Papegemse verenigingen en vrijwilligers organiseren diverse workshops en activiteiten. Zo is er bijvoorbeeld de mogelijkheid om te sjoelbakken, georganiseerd door KWB Papegem. Chiro Papegem biedt volksdansen, kinderspelen, schminken, tattoos en nog veel meer aan. Femma Papegem leert je graag haken en breien. De Gezinsbond Impe-Papegem zorgt voor leuke activiteiten zoals eendjes vissen en magische kleurplaten. Daarnaast is er een vrijwilliger die het spel Kubb en het werpen van hoefijzers begeleidt.

De toogwerking wordt verzorgd door de verenigingen KWB Papegem, Machariusvrienden, Chiro Papegem in samenwerking met Femma Papegem en Gezinsbond Impe-Papegem. Ze staan klaar om je te voorzien van verfrissende drankjes en een gezellige sfeer!

Het volledige programma kan je terugvinden op de website van Camping Cultuur 2.0!