De vzw Euro-Children bezorgt jaarlijks vakanties aan kinderen uit probleemgebieden in Europa. Deze kinderen verblijven tijdens de zomervakantie voor een drietal weken in Vlaamse gastgezinnen en bouwen zo een jarenlange band op. Ook in Lede.

Naast jongeren uit Kroatië en Slovakije wil de organisatie dit jaar ook kinderen uit Oekraïne ontvangen. Deze kinderen leven in een opvanghuis in Lviv en zijn slachtoffers van de oorlog, wezen of kinderen uit een moeilijke gezinssituatie. Enkele weken genieten van een zorgeloze vakantie in een warm gezin maakt een groot verschil: even weg uit een land in oorlog, gewoon kind mogen zijn in een regio waar vrede heerst, de warmte en gezelligheid van een gezin mogen ervaren.

Overweeg je om gastgezin te zijn, contacteer hen vrijblijvend op 0495 67 82 37 of via info@euro-children.be. Alle info vind je op euro-children.be.