Op zaterdag 22 april 2023 organiseert de milieudienst opnieuw een Repair Café in de Bron, Kerkevijverstraat 19A van 10u30 tot 16u30. Inschrijven doe je ter plaatse en kan tot 15u. Zo kunnen alle herstellingen afgerond worden voor 16u30.

Een Repair Café is een pop-upatelier waar bezoekers defecte spullen repareren met de hulp van handige vrijwilligers. Het gereedschap is aanwezig en wordt gratis ter beschikking gesteld.

Weet je welk onderdeel stuk is? Breng dan een vervangstuk mee en vervang het kapotte onderdeel samen met onze Handige Harry’s. Twijfel je of het wel kan hersteld worden? Onze reparateurs weten ongetwijfeld raad. Ook zonder kapotte spullen ben je welkom voor een gezellige babbel met enthousiaste mensen en een drankje!

Kan je op 22 april niet langskomen? Geen nood, het volgende Repair Café is op zaterdag 10 juni.