Geniet volgende week zondagnamiddag van beestige vertelsels in en rond Papegem en Putbos en/of van een toonmoment met diverse roofvogels. Beide activiteiten zijn gratis toegankelijk, maar voor de vertelwandeling (3 km) is reservering verplicht.

Er zijn 4 startmomenten vanuit Papegem: telkens stipt om 14u, 14u30, 15u en 15u30.

Reserveer snel (via Ticketgang), want de plaatsen zijn beperkt! De tocht is voor iedereen van 7-107 jaar, maar is niet geschikt voor rol- en kinderwagens. Vergeet zeker geen stapschoenen of laarzen aan te trekken.

Tijdens de namiddag zijn er eveneens doorlopend toonmomenten met diverse roofvogels op het speelplein te Papegem. Hiervoor hoeft u niet te reserveren. In ’t Zaalken kan je achteraf rustig genieten van een drankje.

Alle praktische info vind je terug op lede.be/tickets of in de april-editie van “Lede Informeert”.