Op woensdag 19 april kunnen (groot-)ouders en kinderen terecht op het speelplein van Wanzele tussen 14u en 17u voor Buitenspeeldag 2023! Er zijn klimtoestellen, hooibalen en nog veel meer!. Spelletjes lenen of zelf speelgoed meebrengen, kan ook. De gemeente zorgt voor drinkwater, een tasje koffie en een kleine versnapering voor de kinderen. Als het mooi weer is, komt de ijskar langs. Breng dus wat geld mee.

Om het speelplezier helemaal compleet te maken, is er dit jaar ook een laag touwenparcours. Kinderen kunnen als een aap slingeren door de bomen en balanceren over slappe koorden – slechts op enkele voetstappen van de grond!

De Buitenspeeldag is gratis en inschrijven is niet nodig. Er is geen kinderopvang of toezicht, de kinderen spelen onder het toezicht van ouders of begeleiders. Ook goed om weten: in ruil voor 20 UiTPASpunten krijg je een picknickdeken. Wees er snel bij want op is op!