Autodelen.net organiseert op 24 april een online infosessie ‘Deel je eigen wagen’, waarin je werkelijk alles te weten komt over het delen van je eigen auto met mensen uit je buurt.

Staat je (tweede) auto te vaak stil? Wil je de kosten van je (tweede) auto drukken? Deel hem dan met je buren. In de infosessie leer je over de verschillende deelsystemen waar je je auto kan aanbieden. Ook vragen over de verzekering, de contracten, het reservatiesysteem … zullen worden beantwoord.

De sessie start om 19u30 en na een korte presentatie volgt er een interactieve vragenronde. Hier kan je meer info vinden over en inschrijven voor de infosessie ‘Deel je eigen wagen’ en hier meer info over je eigen wagen delen

In Lede kan je natuurlijk ook gebruik maken van een deelauto via Valckenier Share. Meer informatie daarover vind je bij Autodelen in Lede.