Zit(ten) je kind(eren) niet graag stil in de vakantie? Ze kunnen zich komen uitleven tijdens de paassportkampen in de sporthal!

Kinderen uit de lagere school zijn welkom van maandag 3 tot en met vrijdag 7 april. Er wordt gesport van 9 tot 16 uur, vanaf 8.15 uur en tot 17 uur voorzien we toezicht. Kinderen die ’s middags blijven eten, brengen een lunchpakket en zakgeld voor een drankje (minimum 2 euro) mee. Breng ook een drankje en een tussendoortje mee voor tijdens de pauze. Kostprijs voor Ledenaars (inwonend of schoolgaand) is 60 euro.

Voor de kleuters gaat het kamp door van dinsdag 11 tot en met vrijdag 14 april. Van 9 tot 12 uur bieden we een leuke mix van sport en spel aan. We voorzien toezicht vanaf 8.15 uur en tot 12.15 uur. Geef zeker een drankje en een tussendoortje mee voor tijdens de pauze. Dit kamp kost 24 euro.

Soms betaalt je ziekenfonds een deel van je inschrijvingsgeld terug. Vraag dit na bij je mutualiteit.

Inschrijvingen kunnen gebeuren voor het lager onderwijs van 27 februari tot en met 24 maart en voor het kleuteronderwijs van 27 februari tot en met 31 maart. Dit via e-mail (met inschrijvingsstrookje als bijlage) naar sport@lede.be. Je kan het inschrijvingsstrookje downloaden via www.lede.be.

Betalen gebeurt via overschrijving op BE10 0910 0954 2304 met vermelding van de naam van de deelnemer en de activiteit.