Er zijn enkele aanpassingen aan de busroutes bij De Lijn. Deze informatie vind je ook terug in de routeplanner en/of de app van De Lijn.

Vanaf 7 januari 2023 wordt de reisweg van buslijnen 58 en 59 in het centrum van Lede deels gewijzigd. Om meer stiptheid te kunnen garanderen wordt ook de dienstregeling volledig aangepast.
De haltes Pastorijstraat en Kleine Ommegangweg verdwijnen, al blijft bediening door de belbus mogelijk bij die laatste halte. In de Vijverstraat, ter hoogte van het kruispunt met de Dwarsstraat, komt er een nieuwe halte.

Ook goed om weten: door verschillende wegenwerken rijden de bussen van en naar Wanzele/Impe nog tot april 2023 in omleiding via de Guchtstraat. Na afloop van de werken voert De Lijn dan bijkomend nog enkele halte-aanpassingen uit. Communicatie daarover volgt later.