Sinds 9u vanochtend is onze themazender Lee Twee overgeschakeld naar kerstmodus. Nog tot 6 januari krijg je daar 24/24 de beste classic christmas hits voorgeschoteld. Daarna schakelt Lee Twee terug naar de reguliere classic hits, om zich dan klaar te maken voor de carnavalsperiode.

Wie trouwens carnaval-minded is en zin heeft om mee te werken aan Lee Twee Carnaval (vanaf 14 januari) als presentator kan zich aanmelden via info@leetwee.be. Ook wie een carnavalsnummer maakte mag dit doorsturen naar hetzelfde adres. Zo kunnen we het opnemen in de carnavalsprogrammatie.

Lee Twee is te beluisteren via de link rechts bovenaan en via www.leetwee.be. Je vindt daar ook alle andere mogelijkheden om de zender te beluisteren.

Het hele team van Radio Lede en Lee Twee wenst je alvast fijne, warme kerstdagen een spetterend eindejaar!

 

X