Naar jaarlijkse gewoonte organiseren de sportdiensten Ninove en Lede een blijf-fit-week in het buitenland op maat van de sportieve senior. Ondertussen zitten ze al aan de 17de editie van deze sportweek.

De deelnemers sporten onder deskundige begeleiding en kunnen genieten van de prachtige omgeving en de sociale contacten. Elke dag staan de begeleiders in voor een gevarieerd sportaanbod, er zijn wandel(zoek)tochten, boottocht, fietstocht en er is avondanimatie vanuit het hotel en door de begeleiders van de sportdiensten. De reis gaat door van 30 mei tot en met 6 juni 2023.

Wens je mee te gaan om een sportieve vakantie te beleven, schrijf je dan in op de sportdienst, Ommeganglaan 60A, 9340 Lede, 053 60 68 64 of mail naar sport@lede.be.

Meer info kan je ook vinden in de flyer die de sportdiensten verspreiden. Je kan hem hier lezen.