Gooi jij een dvd-speler die niet meer opengaat of een wollen trui waar gaatjes inzitten weg? Niet nodig! Repareer ze in het Repair café en geef ze een tweede leven! Een Repair café is een pop-upatelier waar bezoekers met de hulp van handige vrijwilligers defecte spullen herstellen. Het gereedschap wordt gratis ter beschikking gesteld. Je kan er terecht met elektro, kledij, meubelen, fietsen, …

Weet je welk onderdeel stuk is? Breng dan een vervangstuk mee. Twijfel je of het kan hersteld worden? Onze reparateurs weten ongetwijfeld raad! Je bent welkom in De Bron op zaterdag 10 december tussen 10u30 en 16u30. Inschrijven doe je ter plaatse en kan tot 15u.

Zin om mee te helpen? De milieudienst zoekt nog vrijwilligers met hersteltalent en mensen voor het onthaal. Kom jij het team versterken? Contacteer de milieudienst via milieu@lede.be of op 053 60 68 25.