De bibliotheek organiseert op zondag 20 november van 10u tot 16u een verwendag in combinatie met een grote boekenverkoop. Er zijn gratis pannenkoeken en koffie voor iedereen en er zijn tal van activiteiten voorzien.

Het is intussen drie jaar geleden dat er een boekenverkoop was, er liggen dus heel wat afgevoerde boeken te wachten om verkocht te worden. De prijs per boek is 50 cent. Geniet daarnaast ook van lekkere pannenkoeken en koffie, naar aanleiding van Lede Gesmaakt. De Smaakwandeling is helaas intussen volzet.

Vergeet zeker niet in Villa Babbelkont te passeren, daar zullen verhaaltjes worden voorgelezen voor kinderen. Er zijn ook knutselmomenten en je kan  technologisch speelgoed uittesten. Daarnaast kan je nog henna tattoos laten zetten.

Je zal ook van UiTPAS-voordelen kunnen genieten tijdens de verwendag. Ruil 10 punten om voor 5 boeken tijdens de boekenverkoop (één keer per kaart) of ruil 5 punten om voor één heel nieuwe strip (één per gezin, beperkte voorraad).