Het werd vandaag een prachtige zondag voor twirlclub Twirl in Motion. Op het provinciaal kampioenschap in Brugge werden alle optredens die ze brachten geselecteerd voor het nationaal kampioenschap. Dat gaat door in Leuven in maart volgend jaar.

Myrthe De Troyer werd twee maal kampioen in de categorieën solo showtwirl adult en solo dance adult. Ook team dance jeugd (Milot, Ziva, Lore, Nette, Peyton en Amber), team dance senior (Felizia, Selina, Hanne, Jana, Norah, Myrthe) en batonflag team senior (Sara, Felizia, Selina, Hanne, Jana, Norah, Myrthe) werden kampioen.

Voor team dance jeugd is het de eerste keer dat ze geselecteerd worden voor het nationaal kampioenschap. Een beloning voor een jaar hard werken en trainen. Vorig jaar grepen ze naast de selectie, de sfeer was dit jaar dan ook op en top na de wedstrijd.

Coaches Monika, Rik, Myrthe en Silke zijn trots op hun club. “Het was een geslaagde en leuke dag met fantastische optredens en resultaten! Ook bedankt aan onze supporters om ons de hele dag zo enthousiast en luid aan te moedigen en te steunen!”