De kinderopvang is in de herfstvakantie open op donderdag 3 en vrijdag 4 november, telkens van 6u45 tot 18u30. Inschrijven is verplicht en kan vanaf donderdag 6 oktober 18u30. De plaatsen zijn beperkt! De inschrijvingen worden verwerkt al naargelang de beschikbare plaatsen.

Inschrijven voor woensdagnamiddag in november en december kan ook vanaf donderdag 6 oktober om 18u30 uur. De gemeente aanvaardt je inschrijving tot de voorafgaande dinsdag om 9u of zolang de maximale opvangcapaciteit niet overschreden is.

Inschrijven is verplicht en kan enkel via kinderopvang@lede.be met het inschrijvingsformulier als bijlage. Dit formulier kan je downloaden op de website van de gemeente.

Is het de eerste keer dat je kindje(s) bij ons komt/komen? Bezorg ons dan het inschrijvingsdossier voor het eerste opvangmoment. Je vindt het inschrijvingsdossier op https://www.lede.be/product.aspx?id=522.

Heb je vragen of wens je informatie? Contacteer ons dan via kinderopvang@lede.be of op 053 60 68 63.