Zaterdag 10/09/2022 tussen 09u45 en 15u10 werd ingebroken in een woning te Oordegem, Klinkaard. Er werd braak gepleegd op een raam en de woning werd doorzocht.

Daags ervoor, in de nacht van vrijdag 09/09/2022n werd ingebroken in drie woningen te Mere, meer bepaald in de Rooseveltlaan, Merestraat en Ediksveldestraat. Rooseveltlaan: inbraak via de achterzijde van de woning door middel van braak op veranda en achterdeur en vervolgens werd de woning doorzocht. Merestraat: inbraak via gaatjes boren in raam. Ediksveldestraat: poging tot inbraak via gaatjes boren in raam.

Tenslotte hebben de politiediensten zaterdagnacht ook nog een inbraak vastgesteld te Bambrugge. Tussen 18u30 en 23u45 werd ingebroken in een woning. Daders maakten gebruik van een GFT-container om op een dak te klauteren. Op de bovenverdieping werd dan een raam geforceerd. De woning werd doorzocht.
Alle info over bovenstaande inbraken is welkom bij de lokale politie. Onderzoek loopt.