Binnenkort mag je bezoek verwachten, van de leden van Open Lede. Ze komen luisteren naar wat er leeft in je straat, je wijk, je werk…

“De voorbije jaren hebben we met z’n allen veel minder contact gehad. Met open Lede hebben we geprobeerd om onze inwoners via onze Awelée-folders en ook langs digitale weg op de hoogte te houden van onze standpunten en voorstellen en voeling te houden met wat leeft. Maar tegelijkertijd hebben we gemerkt dat niets boven écht fysiek contact gaat” vertelt Stijn Wille, fractievoorzitter van Open Lede.

“Concreet komen we in elke deelgemeente naar jullie toe: we slaan een basiskamp op een openbare plek. Vanuit ons basiskamp trekken onze leden van deur tot deur om naar u te luisteren. Tegelijkertijd is ook steeds iemand aanwezig in het basiskamp voor de mensen die graag op een zelf gekozen tijdstip eens een klapke willen komen doen.”

Op 6 en 7 augustus komen ze naar Papegem, op 13 en 14 augustus en 24 en 25 september naar Lede, op 20 en 21 augustus naar Impe, op 27 en 28 augustus naar Oordegem, op 3 en 4 september naar Smetlede en op 10 en 11 september naar Wanzele.