Heb je hulp nodig om je belastingbrief in te vullen? De Federale overheidsdienst Financiën biedt je op verschillende manieren hulp aan.

Je kan telefonisch hulp vragen via 02 575 56 66. Hou je identiteitskaart bij de hand wanneer je belt om een afspraak te krijgen. Op de dag van je afspraak belt een medewerker van de FOD Financiën je op om samen je aangifte in te vullen.

Is de telefonische hulp niet voldoende? Maak dan een afspraak voor de zitdag op donderdag 16 juni in het Burgerhuis, Administratief Centrum 2, in Lede. Een afspraak maken is verplicht en kan via het nummer 053 80 20 22. Afspraken zijn mogelijk tussen 9 en 12 uur of tussen 13 en 15 uur. Per afspraak kan 1 aangifte ingevuld worden. Kom je voor meerdere aangiftes dan moet je voor elke aangifte een afspraak vastleggen. We rekenen op 12 minuten per aangifte. Breng zeker je identiteitskaart en pincode mee en al je fiscale attesten.

Kom je voor iemand anders? Breng dan ook een kopie van zijn of haar identiteitskaart mee en een ingevulde volmacht. Dit formulier kan je ook opvragen aan de balie van het Burgerhuis of gemeentehuis.