Naar goede gewoonte organiseert de sportdienst van Lede tijdens de zomervakantie sportkampen op het sportcomplex.

Kinderen uit het lager onderwijs zijn welkom van dinsdag 16 tot en met vrijdag 19 augustus. Je sport van 9 uur tot 16 uur, vanaf 8.15 uur en tot 17 uur is er toezicht. Kinderen die ’s middags blijven eten, brengen een lunchpakket en zakgeld voor een drankje (minimum 2 euro) mee. Breng ook een drankje en een koek of fruit mee voor tijdens de pauze.

Kinderen uit het kleuteronderwijs zijn welkom van maandag 22 tot en met vrijdag 26 augustus. Je sport van 9 uur tot 12 uur, vanaf 8.15 uur en tot 12.15 uur is er toezicht. Breng een drankje en een koek of fruit mee voor tijdens de pauze.

Inschrijven doe je via e-mail (met inschrijvingsstrookje als bijlage) naar sport@lede.be. Dat kan van dinsdag 7 juni t.e.m. 5 augustus (voor het lager onderwijs) en 12 augustus (voor het kleuteronderwijs).

Het insschrijvingsstrookje, de kostprijs en de betalingsmogelijkheden vind je op de website van de gemeente.