Doe mee en steun de lokale handelaars! Koop lokaal een cadeau voor je mama en/of papa en win zelf een gemeentelijke cadeaucheque ter waarde van 25 euro. Er is een prijzenpot van 1.000 euro aan gemeentelijke cadeaucheques. Hoe doe je mee? Heel eenvoudig.

Koop een geschenk voor je mama en/of papa bij een lokale handelaar van Lede tussen 2 en 9 mei of tussen 6 en 13 juni. Mail voor 10 mei de foto van je aankoop (geschenk, cadeaubon, …) voor Moederdag (en voor 14 juni voor Vaderdag) en de foto van je kasticket of factuur door naar lokale.economie@lede.be. Vermeld je naam, adres en telefoonnummer. De gemeente aanvaardt 1 inzending per persoon die in Lede woont.

Op 17 mei en 21 juni worden uit alle inzendingen 40 winnaars getrokken (20 voor Moederdag en 20 voor Vaderdag). Je wordt persoonlijk verwittigd indien je gewonnen hebt. De gemeentelijke cadeaucheque kan je opnieuw besteden bij onze lokale handelaars.

De gemeente Lede wenst je veel succes!