Lede

Zonnepanelen en thuisbatterij in groepsaankoop via provincie

Wil je een lagere energierekening en bijdragen aan een beter klimaat? Dan zijn zonnepanelen een slimme keuze. Met de groepsaankoop zonnepanelen & thuisbatterij helpt de Provincie Oost-Vlaanderen inwoners en bedrijven op een voordelige en gemakkelijke manier over te stappen naar hernieuwbare energie.

Voorgaande jaren zijn al bij meer dan 11.100 Oost-Vlamingen zonnepanelen geïnstalleerd via deze groepsaankoop. Een thuisbatterij toevoegen aan je zonnepaneleninstallatie? Dat kan ook via deze groepsaankoop! Bekijk het aanbod op je persoonlijk voorstel.

Alle inwoners van Oost-Vlaanderen die eigenaar zijn van het dak, of huurders die expliciete toestemming hebben van de eigenaar kunnen deelnemen. Ook als zelfstandige, kleine of middelgrote onderneming (KMO) of vereniging van mede-eigenaars (VME) kan je je inschrijven.

Voor meer informatie over dit initiatief, surf naar www.oost-vlaanderen.be/solar, bel naar het gratis nummer 0800 26 803 (werkdagen van 9 tot 17 uur) of e-mail naar zonnepanelen@oost-vlaanderen.be.

Deel dit artikel