Lede

Opnieuw Repair Café in Lede

Op zaterdag 30 april 2022 organiseert de milieudienst opnieuw een Repair Café in de Bron, Kerkevijverstraat 19A van 10u30 tot 16u30. Inschrijven doe je ter plaatse en kan tot 15u. Zo kunnen alle herstellingen afgerond worden voor 16u30.

Wat doe je met een cd-speler die niet meer open kan, met een broodrooster die niet meer werkt of met een wollen trui waar gaatjes in zitten? Weggooien? Niet nodig! Red jouw kapotte spullen van de afvalberg. Repareer ze in het Repair Café en geef ze een tweede leven!

Een Repair Café is een pop-upatelier waar bezoekers defecte spullen repareren met de hulp van handige vrijwilligers. Het gereedschap is aanwezig en wordt gratis ter beschikking gesteld.

Weet je welk onderdeel stuk is? Breng dan een vervangstuk mee en vervang het kapotte onderdeel samen met onze Handige Harry’s.  Twijfel je of het wel kan hersteld worden? Onze reparateurs weten ongetwijfeld raad. Ook zonder kapotte spullen ben je welkom voor een gezellige babbel met enthousiaste mensen en een drankje!

Kan je op 30 april niet langskomen? Geen nood, er volgen dit jaar nog drie Repair Cafés: zaterdag 18 juni, zaterdag 10 september en zaterdag 10 december.

Deel dit artikel