Lede

Verkeersactie van politiezone Lede/Erpe-Mere

Eind vorige week heeft de verkeersdienst van politiezone Lede/Erpe-Mere een verkeersactie gehouden. Er werden 59 ademtesten afgenomen, waarvan slechts 1 bestuurder positief blies. Zijn rijbewijs werd voor zes uur ingehouden.
Er werd geen enkele bestuurder betrapt op het rijden onder invloed van drugs. Wel werden diverse andere verkeersinbreuken vastgesteld zoals het niet dragen van de veiligheidsgordel, het negeren van verkeersborden en een aantal parkeerovertredingen.

Vrijdagnacht maakte de bestuurder van een voertuig het al te bont. Controle van betrokkene wees uit dat hij onder invloed was alcohol en drugs. Hij stuurde ook ondanks verval en hij kon ook geen geldige autoverzekering vertonen. Zijn voertuig werd in beslag genomen. De man zal zich zeker moeten verantwoorden voor de rechtbank.

Deel dit artikel