Het gebouw, toen nog in gebruik door de politiediensten
Lede

Oud politiebureau van Lede wordt Het Burgerhuis

De technische dienst van de gemeente Lede is volop bezig aan renovatiewerken aan het oud politiebureau. De dienst burgerzaken en de sociale dienst van het OCMW nemen namelijk vanaf mei 2022 hun intrek in het gebouw. Het Burgerhuis, zo zal het gebouw heten.

Je zal in het Burgerhuis terecht kunnen voor alle burger- en welzijnsgerelateerde zaken, zoals vragen in verband met je identiteitskaart, rijbewijs, geboorte, huwelijk … Maar ook voor steunaanvragen, zowel financieel als psychosociaal, ben je er aan het juiste adres.

In het Burgerhuis vinden bovendien ook projecten, zoals de recent opgerichte Minder Mobielen Centrale, de poetsdienst en maaltijdbedeling aan huis, hun plek.

Deel dit artikel