Lede

Bib zoekt vrijwilligers voor digitaal café

De bibliotheek en Avansa starten binnenkort met een Digitaal Café. De bedoeling is om iedereen die dat wil, beter te leren werken met een smartphone of tablet.

Maandelijks geeft een professionele begeleider een korte demonstratie, daarna ga je in kleine groepjes aan de slag. Er wordt elke keer gefocust op een ander onderwerp. Om van het café een succes te maken, is de bib op zoek naar extra vrijwilligers: mensen met een kleine digitale knobbel, maar vooral veel enthousiasme. Je helpt de professionele begeleider om de groepjes te ondersteunen. Je hoeft hiervoor geen expert te zijn. Je gaat samen met de organisatie op zoek naar een goede match tussen begeleider en deelnemer.

Het Digitaal Café komt vanaf dinsdag 29 maart samen in de bibliotheek. Kandidaat-vrijwilligers kunnen zich aanmelden via bibliotheek@lede.be.

Deel dit artikel