Impe Lede Oordegem

Wegenwerken in februari: Molenbergstraat, Stichelendries, Openveldstraat en Overimpestraat

Vanaf maandag 14 februari kan je de Molenbergstraat niet meer gebruiken. Er worden nutsleidingen aangelegd, en dat zal duren tot vrijdag 11 maart. Je moet er dus omrijden, en dat kan via de Julius de Geyterstraat, Hoogstraat, Grotekapellelaan. Op tijd vertrekken is de boodschap, want alle verkeer moet nu via de Grotekapellelaan gezien er ook gewerkt wordt in de Rosselstraat en de Reymeersstraat.

Woensdag 16 februari wordt er gewerkt in de Stichelendries ter hoogte van huisnummer 85, en dit tot woensdag 23 februari. Omrijden kan via de Grote Steenweg, Zwaanstraat, Ouden Heirweg.

Op dinsdag 22 februari gaat de Openveldstraat dicht voor het maken van een rioolaansluiting. Daar moet je omrijden via de Kloosterstraat, Wijstraat, Wichelse steenweg, Rammelstraat. De werken duren daar tot maandag 28 februari.

Een dag later, op woensdag 23 februari, starten de werken in de Overimpestraat. Die wordt afgesloten ter hoogte van huisnummer 42, ook wegens rioleringswerken. Deze werken duren tot maandag 28 februari. Tot zolang moet je er omrijden via de Grotekapellelaan, Reymeersstraat, Ledezijdestraat. Impedorp, Ledestraat.

Deel dit artikel