Radio Lede

Themazender Lee Twee schakelt morgen over naar carnavalsmodus

De themazender van Radio Lede, Lee Twee, schakelt maandag 7 februari over op carnavalsmodus. Een maand lang worden 24/24 de beste Leedse carnavalskrakers geprogrammeerd. Maar liefst 6 gepresenteerde programma’s over, voor en door Leedse carnavalisten worden in het weekschema ingepast.

Een overzicht van de programma’s:

  • E Specialleken (met Viktor): elke dinsdag om 19u een nieuwe aflevering, herhaling op zondag om 13u.
  • De Leedsje Vedetten (met Yoni, Lovely en Lieselot): elke donderdag om 19u een nieuwe aflevering, herhaling op zondag om 15u.
  • Keizerinneke Klap (met Lieve en Kelly): elke vrijdag om 19u een nieuwe aflevering, herhaling op zondag om 17u.
  • In mijnen tijd (met Ponnet): elke zaterdag om 11u een nieuwe aflevering, herhaling op maandag om 19u.
  • De Stylo (met Keizer Yves): elke zondag om 11u een nieuwe aflevering, herhaling op woensdag om 19u.
  • En op zaterdagavond gaat er een feestje door: drie uur lang De keuze van Baloe, vanaf 19u.

Op carnavalszondag staat er een bijzondere uitzending ingepland. Dat is voorlopig nog een verrassing. Op boerenmaandag sluit dit seizoen van de carnavalsradio af met een echte slotshow. Over beide programma’s later meer.

“Ik ben bijzonder blij met deze gemotiveerde ploeg radiomakers” zegt Ralph Iliano, hoofdredacteur van Radio Lede en Lee Twee. “Dit toont aan dat Lede Carnaval nog steeds leeft, ook al kan carnaval in zijn traditionele vorm niet doorgaan.”

Wie minder carnaval-minded is kan nog steeds terecht bij hoofdzender Radio Lede. Daar verandert niets aan de programmatie. De echte carnavalisten kunnen dan weer 24/24 terecht op Lee Twee, die een maand lang van hun is. Luisteren kan via www.leetwee.be of via de Radio Lede app.

Deel dit artikel