Radio Lede

Radio Lede schenkt na Kerstactie 1.150 euro aan vzw Reymeers

In december stond de mobiele studio van Radio Lede zoals elk jaar opgesteld op de Leedse Sterdagen. De lokale zender draaide er verzoekplaatjes van de luisteraars. Zo’n plaatje kostte 1 euro, en al die euro’s gaan integraal naar een goed doel uit Lede, dit jaar is dat vzw Reymeers: een unieke samenwerking tussen Psychiatrisch Centrum Ariadne in Lede en het Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg Zuid Oost-Vlaanderen.

Vorige dinsdag werd het eindbedrag aan vzw Reymeers overhandigd: de radiomakers haalden maar liefst 1.150 euro op!

“Er zijn veel plaatjes aangevraagd, en ook de opbrengst van de drankverkoop van onze chalet gaat naar het goede doel” zegt Ralph Iliano, hoofdredacteur van Radio Lede. “We zijn zeer tevreden met het eindresultaat. Hopelijk lukt het volgend jaar om dit record nog eens te breken!”

Deel dit artikel