Lede

Komende periode heel wat verkeershinder in Lede

Er staan de komende periode heel wat wegenwerken op de agenda in onze gemeente. Van 25 oktober tot en met 5 november wordt de Ouden Heirweg afgesloten, het gedeelte tussen Kluize en de Kloosterbosweg. Er wordt een rioolaansluiting gemaakt. Er is een omleiding voorzien via de Zwaanstraat, Grote Steenweg en Stichelendries.

Op 4 november wordt Hoeksken afgesloten ter hoogte van huisnummer 12. Ook daar moet je omrijden via de Markizaatstraat, Kasteeldreef, Kleine Ommegangweg, Nieuwstraat, Olmendreef, Kluisberg, Kleine Kouterrede.

En tot slot worden ook de Reymeersstraat (tussen Grotekapellelaan en Smegweg) en de Rosselstraat (tussen Ouden Helweg en Smesweg) afgesloten, en dat vanaf 15 november tot en met 17 april. Ook daar worden wegen- en rioleringswerken uitgevoerd. De Smesweg en de Hellinckxwegel worden tijdelijk dubbele richting.

Deel dit artikel