Lede

Gezinssport Lede viert 25 jaar volleybal

Sedert 25 jaar speelt de afdeling Lede van de Gezinsbond volleybal op zondagmorgen en deze verjaardag is niet onopgemerkt voorbij gegaan.

Mooi passend in de festiviteiten rond 100 jaar Gezinsbond, organiseerde de afdeling een jubileummatch. Traditiegetrouw ging die door tussen de leden van de club onderling. Na 6 boeiende sets werd er tot ieders tevredenheid afgesloten met 3 overwinningen voor beide ploegen. Dan was het tijd om het nuttige aan het aangename te koppelen en werden de clubleden vergast op een natje en een droogje. Na enkele uren de sociale contacten optimaal benut te hebben, mocht iedereen naar huis met een heuglijk aandenken aan een aangename dag.

Coördinator is sinds meer dan 20 jaar Aimé Triest. Bernard De Meyer is de ouderdomsdeken en vervoegde zich bij de groepsfoto na de match.

Deel dit artikel