Radio Lede

Opening nieuwe studio nu zaterdag

Nieuws uit eigen huis. Komende zaterdag houdt Radio Lede een officieel openingsmoment van de nieuwe studio boven café ’t Kaatsplein in de Rosselstraat in Lede. Omwille van corona is het moeilijk om bezoekers toe te laten in de studio boven, daarom installeren de radiomakers een mobiele studio op het terras van het café.

Tussen 16u en 19u wordt er live radio gemaakt van op het terras, en kunnen geïnteresseerden komen kijken hoe dit in z’n werk gaat. Er zijn onder andere  interviews voorzien met de burgemeester en onze Leedse Belleman. Ook komen alle programmamakers van de lokale zender aan bod om hun programma en het nieuwe seizoen aan te kondigen, en worden er een aantal speciale acties  aangekondigd. De programma’s in het nieuwe seizoen zijn te raadplegen op de website www.radiolede.be.

Bij een feestelijke opening hoort een drankje, en daarom engageren de  radiomakers zich om iedereen die langskomt te trakteren

Tot dan?

Deel dit artikel