Lede

Fiets mee met Davidsfonds Lede en bezoek streekgenoten met een verhaal

Op zondag 29 augustus 2021, van 14u tot 17u, organiseert Davidsfonds Lede een fietstocht gecombineerd met een bezoek aan interessante mensen uit onze gemeente. Zij vertellen u boeiende verhalen over hun hobby, hun beroep of hun passie.

Nele De Vlaminck (Geesthoekrede 21) is een beeldhouwster en keramiste. Ze heeft een originele en kunstzinnige tuin. Bij Fietsen Geert (Keibergkerkweg 62) hoort u veel informatie over type en onderhoud van fietsen.

Meedoen is gratis en iedereen, ook wie graag de verplaatsingen met de auto doet is welkom. Als het slecht weer zou zijn gebeuren de verplaatsingen sowieso met de auto. Verzamelen om 13u45 aan de kerk van Lede.

U vindt meer info op www.davidsfondslede.be.

Deel dit artikel