Wanzele

Monitoren speelplein Krawietel twee keer per week getest

Gezien het stijgend aantal besmettingen in onze regio, voornamelijk bij de jongere leeftijdsgroepen, heeft de regionale eerstelijnszone het advies gegeven om leiding op zomerkampen en animatoren van de speelpleinwerking regelmatig te testen.

Het bestuur van Lede ondersteunt dit advies en alle jeugdbewegingen in onze gemeente werden gecontacteerd. Ook de gemeentelijke speelpleinwerking volgt dit advies.

De monitoren op speelplein Krawietel worden nu al twee weken elke maandag en elke donderdag getest. Dit is een preventieve maatregel die ons in staat stelt om snel te reageren indien er een besmetting van het coronavirus zou zijn. Er zijn momenteel geen besmettingen of aanwijzingen daartoe vastgesteld op het speelplein.

Deel dit artikel