Lede

Ticketverkoop GC De Volkskring start in augustus

Binnenkort komen cultuurliefhebbers in Lede weer aan hun trekken in GC De Volkskring. Voor de voorstellingen die doorgaan in september, oktober, november of december 2021 start de ticketverkoop op zaterdag 28 augustus om 9u online. Voor de voorstellingen die doorgaan in 2022 start de verkoop op zaterdag 27 november om 9 uur online.

Tickets kopen kan op de website www.volkskring.lede.be.

Wie thuis niet beschikt over een computer met een internetverbinding kan op zaterdag 28 augustus of zaterdag 27 november tussen 9u en 11u terecht bij de cultuurdienst. Opgelet: de aankoop op de cultuurdienst zal ook via het online systeem verlopen en dus niet sneller gaan.

Door de vroege start van het theaterseizoen zijn de tickets voor Frank Galan, online, al beschikbaar vanaf zaterdag 10 juli om 9u. Wie thuis niet beschikt over een computer met een internetverbinding kan een afspraak maken bij de cultuurdienst op het nummer 053 60 68 60.

Deel dit artikel