Lede

Vaccinatiecampagne JA IK WIL moet Ledenaars overtuigen

Met de campagne pakken Aalst, Denderleeuw, Erpe-Mere, Haaltert en Lede uit om hun inwoners te overtuigen zich te laten vaccineren. Een team van bekende koppen zetten zich, samen met de 5 burgemeesters uit de regio, in als ambassadeur om mensen te motiveren om zich te laten vaccineren tegen COVID-19.

De JA IK WIL-campagne wordt afgetrapt met een filmpje waarin de ambassadeurs hun reden geven om zich te laten vaccineren.  De bekende koppen zullen overal in het straatbeeld opduiken. Aan Vaccinatiecentrum Denderdal Aalst komt er ook een selfiewall. Zo kun je helemaal coronaproof op de foto met jouw favoriete bekende Vlaming. Post je foto’s met #jaikwil. Je kunt zelf ook de positieve JA, IK WIL-boodschap uitdragen door de profielkader toe te voegen aan je Facebookprofielfoto.

Op 31 maart en 1 april krijgt iedere inwoner van Aalst, Denderleeuw, Erpe-Mere, Haaltert en Lede de bekende Vlamingen ook echt in huis. Ze sieren namelijk de cover van de informatiebrochure over het vaccinatiecentrum, die dan huis-aan-huis bedeeld wordt. Daarin vind je alle info over het vaccinatieproces.

Meer info: www.lede.be/vaccinatie.

Deel dit artikel