Lede Wanzele

Speelplein Krawietel in Wanzele zoekt animatoren

Zin in een zotte zomer? Een heleboel nieuwe vrienden maken en vele kinderen een glimlach op hun gezicht toveren? Dan ben je bij speelplein Krawietel in Wanzele aan het juiste adres! Ook deze zomer staat het animatorenteam weer paraat om heel wat kinderen een geweldige tijd te bezorgen. Om hier voor de volle 200% in te kunnen slagen, is de gemeente nog op zoek naar enthousiaste jongeren die zin hebben om de Krawietel-familie te versterken.

Word jij voor de zomervakantie 15 of ben je ouder dan 15? Werk je graag met kinderen en heb je zin om een centje bij te verdienen? Kom dan zeker een kijkje nemen op onze online infoavond op zaterdag 3 april om 19u30. Dit is de ideale gelegenheid om al wat toffe animatoren te leren kennen en om te zien hoe het er op het speelplein aan toegaat. Je leert er aan de hand van creatieve spelletjes elkaar beter kennen.

Voor meer info of vragen kan je altijd terecht op de facebookpagina Speelplein Krawietel of via het e-mailadres van de gemeente Lede: speelplein@lede.be.

Deel dit artikel