Lede Papegem

Hoeksken, Putbosstraat en treinoverweg 12 afgesloten vanaf maandag

Op maandag 22 februari starten er weer heel wat wegenwerken in onze gemeente. Een opsomming.

Het Hoeksken te Lede wordt afgesloten ter hoogte van huisnummer 3 tot en met zaterdag 27 februari. Er is een wegomleiding voorzien langs de Markizaatstraat, Kasteeldreef, Kleine Ommegangweg, Nieuwstraat, Olmendreef, Kluisberg, Kleine Kouterrede.

De Putbosstraat in Papegem, het gedeelte tussen de Papegemstraat en de Sint Machariusstraat, gaat ook dicht en dat tot en met vrijdag 26 februari. Er wordt een rioolaansluiting gemaakt in opdracht van Farys. De wegomledding loopt via de Papegemstraat, Blokstraat, Bovenstraat.

En ook treinoverweg 12 aan de Broeder de Saedeleerstraat en de Steenstraat in Lede wordt afgesloten. Dit tot en met zaterdag 27 februari. Ook daar moet je omrijden langs de Spoorstraat, Poortendriesstraat, Markizaatstraat, Kasteeldreef, Kleine Ommegangweg, Nieuwstraat.

Deel dit artikel