Lede Wanzele

Heel wat straten gaan morgen en overmorgen dicht

Van dinsdag 16 februari tot zaterdag 20 februari wordt de overweg aan de Blomstraat in Lede afgesloten. Je kan omrijden via de Steenstraat, Spoorstraat, Poortendriesstraat, Markizaatstraat, Kasteeldreef, Kleine Ommegangweg, Nieuwstraat.

Op woensdag 17 februari is het de beurt aan heel wat straten. Om te beginnen de Openveldstraat. Die wordt ter hoogte van huisnummer 29 afgesloten tot zondag 21 februari wegens werken in opdracht van Farys. Er is een omleiding voorzien via de Kloosterstraat, Wijstraat, Wichelse steenweg, Rammelstraat.

Ook de Bellaertstraat moet dicht, althans het gedeelte tussen de Nieuwstraat en Tuinwijk. Deze werken duren slechts een dag. Je kan omrijden via de Olmendreefrede.

Ook op 17 februari wordt de Billegemstraat in Wanzele afgesloten, het gedeelte tussen de Nonnenbosstraat en de Tussenbeekstraat, en dit tot zaterdag 20 februari.

En om af te sluiten is er ook de Nieuwstraat nog. Die gaat dicht tot vrijdag 19 februari wegens afbraakwerken en ook daar is een omleiding voorzien, je kan er rond via de Katstraat, Koning Albertlaan, Bellaertstraat, Dr.Moenslaan, Olmendreefrede.

Deel dit artikel